De laagsteprijsgarantie van de platina ringen van Purezza del Platino

Purezza del Platino garandeert de laagste prijzen voor haar mannenringen en relatieringen van platina; dit voor zover uitdrukkelijk vermeld op de productpagina's van deze website. De Purezza del Platino-prijs van platina ringen met een klassieke, egale ringscheen - eventueel voorzien van een of meer diamanten - ligt zelfs ver onder de aanbiedingsprijzen waarmee juweliers zo nu en dan stunten! Let op: ofschoon wij bij al onze ringen ons best doen de prijs zo laag mogelijk te houden, geldt de laagsteprijsgarantie uitsluitend voor gladde ringen, eventueel voorzien van een of meerdere edelstenen. De laagsteprijsgarantie is niet van toepassing op onze alliance-en solitaire-ringen.

Nergens is de aanschaf van platina ringen voordeliger dan bij Purezza del Platino!


Purezza del Platino controleert de platinaprijs wekelijks en volgt alle marktontwikkelingen op de voet. Zo kunnen onze klanten er absoluut zeker van zijn dat ze nooit te veel betalen.

Nu kan iedereen wel beweren de goedkoopste te zijn, maar Purezza del Platino geeft echt een keiharde garantie. Kom je al vóór de aankoop bij een andere goudsmid/edelsmid of bij een juwelier een identieke ring tegen van een lagere prijs, dan treedt de ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie in werking. Deze lagere prijs wordt dan ook nog eens met 100 euro verminderd!

Kom je, binnen 8 weken ná de aankoop van je platina ring bij Purezza del Platino, identieke ringen bij een andere aanbieder tegen waarvan de prijs lager is dan wat jullie hebben betaald, dan past Purezza del Platino met alle plezier het verschil bij.

Let wel: deze laagsteprijsgarantie geldt zelfs als het om actieprijzen of aanbiedingen van een ring (of een ringenset) van een andere aanbieder gaat!

De voorwaarden

De voorwaarden van de ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie zijn als volgt:

1.  De ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie geldt uitsluitend voor ringen van 950 dz platina; in bepaalde gevallen voor ringen van 960 dz. platina.

2 . De ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie geldt uitsluitend voor platina ringen in netto staat, d.w.z.: in onbewerkte vorm. Eventuele oppervlaktebewerkingen en/of edelstenen worden als supplement (extra's) beschouwd en vallen derhalve niet onder de laagsteprijsgarantie.

3.  De ring of trouwringen moeten 100% vergelijkbaar zijn. De ringen zijn nieuw, en er is sprake van hetzelfde platinagehalte (950 of 960 dz), dezelfde vorm, dikte, breedte, en dezelfde ringmaten.

4 . Het prijsverschil moet eenvoudig controleerbaar zijn door ZhaawanArt/Purezza del Platino.

5.  De platina ring (of set van trouwringen) wordt aangeboden door een juwelier of edelsmid/goudsmid (geen marktplaats, E-bay etc.).

6.  Uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, demonstratiemodellen en beschadigde ringen van platina.

7.  De ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie is niet van toepassing indien het om een aanbieder gaat die buiten Nederland of Belgisch Vlaanderen is gevestigd.

8.  ZhaawanArt/Purezza del Platino Laagsteprijsgarantie geeft binnen 8 weken na aankoop garantie op de laagste prijs. Indien u aanspraak wenst te maken op de ZhaawanArt Laagsteprijsgarantie, dient u de concurrerende prijs binnen 8 weken na aankoop bij het trouwringen-atelier van ZhaawanArt te melden.

9.  ZhaawanArt/Purezza del Platino zal, als vóór de aankoop van een platina ring (of een set van trouwringen) reeds blijkt dat een andere aanbieder een lagere prijs biedt, de ring of trouwringen tegen deze prijs aanbieden, verminderd met 100 euro.

10.  ZhaawanArt/Purezza del Platino zal, als binnen 8 weken na een aankoop blijkt dat een andere aanbieder een lagere prijs biedt, het verschil per direct aan u uitbetalen.

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Terug naar de homepage