De platina ring van Purezza del Platino

Een puur en tijdloos statement gesmeed voor jou

______________________________________________________________________________________________________________________________


De platina en palladium designer ring van Purezza del Platino . Een stijlvol design statement speciaal gesmeed voor jou en tevens een exclusief eerbetoon aan de mooiste, begeerlijkste, en meest edele en zuiverwitte metalen die de Aarde ons schenkt. Onderga de onovertroffen puurheid en ingetogen luxe van onze mannenring en van onze platina en palladium trouwring , ontworpen en gemaakt in de Messina Studio's in Amsterdam door onze edelsmeden Jori en Zhaawano .

Click here for our English page
Klik hier voor een afspraak of bel 06-83679919

______________________________________________________________________________________________________________________________

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een kleine selectie uit onze platina en palladium ringencollecties:

Platina ringenlijn Il Disegno della Peruzza

Il Disegno della Purezza
De platina ring

Platina herenring Luce della Luna

La Luce della Luna
De palladium ring

Platina trouwringen Amore Infinito

Il Amore Infinito
De platina trouwring

Palladium trouwringen Mistero della Vita

Il Mistero della Vita
De palladium trouwring

“Niet alleen leidt de eenvoudige en strakke vormgeving van Purezza del Platino alle aandacht naar de ring; ze haalt bovendien het mooiste en het puurste uit de persoon die hem draagt.”

Platina designer trouwringen van het merk Purezza del Platino

______________________________________

Lees hier informatie over het edelmetaal platina
Lees hier details over het edele metaal palladium
Lees hier over onze platina laagsteprijsgarantie

Lees hier over onze gebruikte diamanten
______________________________________

Kies voor de ingetogen luxe van de designer ringen van Purezza del Platino

De platina en palladium trouwringen en mannenringen van Purezza del Platino die je op onze website vindt zijn speciaal voor jou geselecteerd. Onze met liefde en met een scherp oog voor elegantie en kwaliteit gesmede en hoogwaardig afgewerkte herenringen en verbintenisringen onderscheiden zich alle door een actuele vormgeving en een pure, tijdloze stijl zonder tierelantijnen - gesmeed in een stijl die zich nog het best als sober en minimalistisch laat omschrijven. Kies een ring voor jezelf, of oriënteer je samen met je partner op een set trouwringen of verlovingsringen, afkomstig uit het Amsterdamse atelier van edelsmeden Jori Spaa en Zhaawano Giizhik en gesmeed uit de prachtige, duurzame edelmetalen platina of palladium. Hierbij is uitsluitend gebruik gemaakt van eco-friendly edelmetaal. Kies voor een minimal design ring van Purezza del Platino en je kiest voor een ingetogen statement van puurheid, elegante luxe en eeuwigheidswaarde om je vinger.

Laat je verleiden door de koele en gedistingeerde uitstraling van de witte edelmetalen platina en palladium, geïnspireerd door zowel het tijdloze licht van de maan als de ingetogen superioriteit van modern Italiaans design. Of laat je betoveren door de fonkeling van de sterren in de vorm van een enkele of meerdere diamanten in een grote variëteit aan kleuren, vakkundig en met liefde gezet en standaard voorzien van een certificaat.

Of je nu platina ringen of een ring van het minder kostbare palladium prefereert, de pure exclusiviteit van deze materialen weerspiegelt, in combinatie met het sobere en strak gestileerde design, de back-to-basics mentaliteit die bij jou past.

Maak vandaag nog een afspraak en kom langs in het atelier in Amsterdam . Overtuig jezelf van de schoonheid en pure zeggingskracht van Purezza del Platino mannenringen, verlovingsringen en trouwringen!

________________________________________ 

Tekst en website-optimalisatie: Tammo Geertsema